Nieuwe website

Onze geheel nieuwe website is online. Achter de schermen is de afgelopen weken hard gewerkt om de website een geheel nieuw fris uiterlijk te geven. Een site die beter bij ons past en klaar is voor de toekomst.  Hij is per 7 november 2015 live en wij zijn erg trots op het resultaat! We hebben de afgelopen jaren alle op- en aanmerkingen van lezers aangehoord en deze geprobeerd te verwerken in de nieuwe site. Wij hopen je nu nog duidelijker te kunnen informeren en enthousiast te maken voor de Havekes Mölle.

Met de gewijzigde vormgeving en opbouw vindt u binnen enkele muisklikken wat u zoekt. Tevens informeren wij u over het laatste nieuws, onze lopende zaken, verkoop van de producten uit onze winkel en activiteiten.

website

Een website is nooit af. We gaan de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en foto’s. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven! Heeft u opmerkingen of vragen, neem dan contact met ons op via de contactpagina op deze website. Like ons ook eens op Facebook, dan ben je automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes en komende evenementen.

Natuurlijk blijven we je ook graag te woord staan in de Molen.