Molenfeest 1 oktober 2016

Zaterdag 1 oktober as is het eerste Molenfeest nieuwe stijl met tal van activiteiten een feit. Dit wordt georganiseerd door de buurtbewoners en de opbrengsten zullen worden gedoneerd aan de molen. Fantastisch natuurlijk, u komt toch ook?

Voor de jeugd is er  een workshop schilderen, schminken, brood bakken, een originele prijsvraag en spijker slaan. En een echte publiekstrekker.

De molen is deze dag gratis te bezichtigen.  Daarnaast wordt er een expositie ingericht over Duistervoorde in het algemeen, en de Havekesmölle in het bijzonder.  Een mooie ruimte voor deze expositie is er ook: de Molenschuur.  Voor de activiteiten voor de jeugd vragen we een kleine bijdrage. Met de nadruk op “klein”.
Dat geldt ook voor het bezoeken van de expositie. Dit voor het goede doel: het onderhouden van die prachtige molen!

De middag staat in het teken van muziek en gezelligheid:
Om 14.00 uur treedt er een ensemble op van onze eigen muziekvereniging Cadenza.  Om 15.15 uur is het podium gereserveerd voor Shantykoor De Trossen Los.  Kom en geniet van de gezelligheid, onder het genot van een kop koffie met wat lekkers, een biertje of een wijntje. Allemaal tegen schappelijke prijzen, daar kunt u van op aan! Uiteraard komen ook die opbrengsten weer ten goede aan de stichting Havekes Mölle.