Helpt u ons mee de molen draaiende te houden? 

Wij bedanken onze sponsors! 


Tot voor kort werden de kosten van het onderhoud van Havekes Mölle voor een belangrijk deel gedekt uit bijdragen van Rijk, Provincie en de gemeente Voorst. Omdat de gemeenten fors moeten bezuinigen ziet de molenstichting zich echter geconfronteerd met mogelijke teruglopende bijdragen. Het bestuur van de Stichting zoekt naar middelen om het behoud van de molen voor nu en later veilig te stellen. De Stichting is door de belastingdienst als ANBI erkend, wat inhoudt dat uw gift mogelijk in aftrek kan komen in uw aangifte inkomstenbelasting.  

Ik word vriend van de molen

Wilt u graag samen met ons bijdragen aan het behoud van onze historische Havekes Mölle. Via onderstaande formulier kunt u zich aanmelden. U wordt vriend van de Mölle, uw bijdragen wordt besteed aan het onderhoud van de molen. Ter alle tijden kunt u uw vriendschap ontbinden waarmee u uw bijdrage stopt. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected].

Uw organisatie associëren met een prachtig monument?

Het bestuur van de Stichting zoekt naar middelen om het behoud van de molen voor nu en later veilig te stellen. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun maatschappelijke betrokkenheid met het cultureel erfgoed Twello ook uit te drukken in een concreet gebaar in de vorm van een sponsorbijdrage aan de stichting.

Wij bieden sponsors verschillende mogelijkheden om de bedrijfsnaam te verbinden aan een sponsorschap. De Stichting is door de belastingdienst als ANBI erkend, wat inhoudt dat uw gift mogelijk in aftrek kan komen in uw aangifte inkomstenbelasting. Wij zijn bovendien erkend als culturele instelling, wat sowieso betekent dat uw gift in de aangifte inkomstenbelasting met 25% wordt verhoogd. Hierdoor komt u mogelijk sneller aan de drempel welke geldt voor giftenaftrek.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met Léon Kamperman (coördinator PR & sponsoring) via [email protected]